sir RIŠMOND, RÍŠA, RÍČÍ jezevec jedna radost :)

17.06.2017 21:43 |  Senioři (od 7 let) |  25.05.2017 |  1444x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8

Plemeno

jezevčík

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Rišmond je jezevčíkoid jak se patří :). Lásku vrací tomu, kdo to s ním bude umět, nenechá se utánout na vařenou nudli... Ale třeba takový piškot :-) !
Rišmond, Rišulík, jezevčíkoid, co má za sebou snad už všechno zlé, by rád našel to své trvalé dobré :-).. Rišánek je v dočasce na doléčení v Praze, kde se snáší s kočičkami, pejsky, i fenkami! Městský ruch zvládá s přehledem, vůbec nic neřeší, na vodítku netahá, chodí vzorně, v domácnosti je klidný, tichý, zvládá samotu! Nepotřebuje žádnou extra aktitivu, prostě by rád jen našel své pánečky, co by ho měli rádi i přes jeho svéráznou povahu, pokud se mu nelíbí určitá manipulace, ožene se. Vzhledem k seniorskému věku (cca 8-10let) je ideální ke klidnější i k lidem. Proto bude vhodný k adopci jako parťák do domácnosti, někde by si rád ještě vyhříval vlastní pelíšek, dělal klidnou společnost, ale nebude to typický gaučový mazel.. Nebere aktuálně žádné léky vyjma ty podporující léčbu nádoru, kastraci a další zákroky, které byly nutné pro zlepšení jeho zdraví. Dobře vidí, i slyší. Najde u nějakého dobrého človíčka své místo :) ? V případě zájmu o Rišulka napište prosím mail na psicestafrantisek@gmail.com nebo volejte mezi 19 - 20h večer na +420 603 143 341. Děkuji velmi pěkně :).
Ríša je pejsek z útulku Pardubice. Ríšánka v útulku Pardubice nemohli léčit, nemají prý podmínky na hlídání pooperačních stavů. Přijaly jsme ho tedy pod spolek a co víc, má ho u sebe jedinečná Míšička, která je zároveň veterinární sestřičkou na klinice AAVet! Rišánkovi tedy dopřeje vyšetření od špičkových odborníků. Ríša je povahou náladový, nemá rád určitý druh manipulace, ale Mišička je už náš profík, a tak si s tím poradila během jednoho večera :). U vetů ale pro jistotu s košíkem, tam se mu to teda nelíbí, co se s ním děje..

Kontakt

603143341
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací