Coco

18.04.2023 16:34 |  Štěňata (2-8 měsíců) |  7.04.2023 |  300x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

ca 7 mesiacov

Plemeno

mix bull

Město, ve kterém se zvíře nachází

Žilina
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Coco je ca 7 mesačná mladá fenka, nejaký bullovitý mixík. Coco sa zjavne doteraz moc dobre nemala, preto je zo začiatku k novým ľudom nedôverčivá. Keď však zistí, že jej nič nehrozí, je to neskutočne hravá, maznavá, nezbedná fenka. Čo sa týka iných psov, zo začiatku sa ich neskutočne bála, až útočila, teraz už má pár kamošov, ale je to zároveň aj žiarlivka, hlavne keď sa mazná a pribehne iný psíček - čiže jej vôbec nebude vadiť byť jedináčik. Vonku na prechádzke na psíkov žiadno negatívne nereaguje. . Čo ešte nemá rada, je samota...najradšej by stále bola so svojím človekom, ale toto sme už natrénovali, predpokladáme však, že pri zmene prostredia, bude treba trénovať opäť. Je zvyknutá na bývanie dnu, hyg. návyky má 100%. Veľmi rada sa mazná, hladká, miluje hračky, aport, naťahovanie... isto by jej išli aj bull športy. S vozením v aute tiež nemá problém. Naozaj je to super parťáčka na gauč aj turistiku. Treba s ňou veľa veci dobehnúť, nacvičiť, usmerniť...ideálne keby sa nájde človek, ktorý už ma s bullmi skúsenosti, lebo vie byť aj tvrdohlavá a ostrejšia /nie agresívna/. Kto si však nájde čas a trpezlivosť vychová z nej naozaj super fenku. Je už odčervená, očkovaná, čipovaná. Viac jej fotiek môžete nájsť vo viacerých príspevkoch na facebookovej stránke Tul/k/áčik, cez ktorú nás zároveň môžete aj kontaktovať.
zo začiatku nedôverčivá, potom maznavá, veselá, aktívna
z nevhodných podmienok

Kontakt

00421902091164
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací