pridat-psa

Útulek Dogsy z.s.

úterý, 15 leden 2019 21:53 Zobrazení: 1029

   Náš spolek Útulek Dogsy z.s. byl založen za účelem pomoci psům v nouzi. Ale vzhledem ke skutečnosti, že se k nám dostala už i jiná domácí zvířata, rozšířily jsme tedy okruh naší pomoci. Za tímto účelem byl zakoupen objekt bývalého vepřína v Jestřebí, kde bychom rády vybudovaly azylové místo pro zvířata v tísni. Místo, kde se areál nachází je pro tento účel jako stvořené, velký pozemek na polosamotě, kolem louky, les, velká budova, kterou je ovšem nutné kompletně zrekonstruovat. Je potřeba kompletní elektroinstalace, rozvod vody, topení, výměna oken, podlahy, vybudování kotců. Chceme zde postavit areál, který by co nejvíce zvířátkům připomínal domácí prostředí, kde pro ně čekání na nový domov bude co nejpříjemnější. Zároveň jsem již zřídily chovatelský kroužek kde učíme děti starat se a pečovat o zvířata a vlastně tak umožnit dětem, které nemůžou mít své vlastní zvíře, kontakt s nimi.
I přesto, že útulek zatím ještě není provozu schopný, fungujeme zatím v domácích depozitech, kde je psům poskytnut u dobrovolníků v rodinách dočasný domov s veškerou péčí, tj. krmení, veterinární ošetření, socializace, venčení, zkrátka vše co k péči o zvíře patří. Dočasným opatrovníkům platíme veškeré náklady a ke zvířeti dostávají kompletní výbavu. Výhodpu této péče je, že pes se cítí v dočasném domově lépe a snáze se pozná jeho charakter, zvyky a vlohy a podle toho se mu pak vybere ten nejvhodnější domov.  

Napsat komentář

Přidat komentář jako host

0
  • Žádné komentáře

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Naši přátelé a partneři

Logo Staň se srdcařem

 

Obdivuhodný tým laskavých lidí, bez kterých by se mnoho čtyřnožců z nouze nedostalo

 

akr
Oficiální partner projektu BEST FRIENDS

 

Logo SUPER ZOO

 

Psí školka na pražských Vinohradech, kde Vám psíka nejen pohlídá, ale s výchovou či fyzioterapií pomůže naše zkušená kolegyně Denisa Salátková

 

Logo Ocasci.cz

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací