Bella a Bročko

7.04.2021 14:22 |  Týrané a handicapované |  14.05.2020 |  1400x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

10 let a 4 roky

Plemeno

kříženci

Město, ve kterém se zvíře nachází

Bardejov (SK)
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Hluchá fenka Bella (11 kg, zhruba 10 let) a její syn Bročko (18 kg, zhruba 4 roky), který po úrazu přišel o nožku. Oba se nachází na Slovensku (Bardejov), podmínkou adopce je osobní odběr. Jejich zachránkyně se s novými rodinami pro své psíky chce vždy poznat osobně. 

Jejich původní majitel zemřel, dům se prodal a nový majitel je u sebe nechce. Urychleně se jim tedy musí najít domov, ovšem jedině společně. Jsou to zlatíčka, velmi vděční pejskové. Jejich handicapy jim nebrání být skvělými společníky a žít plnohodnotný život. 

O Bellu se z útulku chodili starat, už když byla u původního majitele. Nechali ji vykastrovat (do té doby jen rodila štěňata), všem štěňatům našli nový domov, jen Bročko zůstal.  Začátkem roku 2020 Bročka srazilo auto. Trpěl dva týdny bez ošetření, až jsme se o úrazu dozvěděli v útulku a Bročka nechali ošetřit. Bylo to velmi náročné období, Bročko o nožku přišel, ale už to má za sebou, vše se zahojilo a Bročko je opět bez bolesti a plný života.

Kontakt

724254384
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací