OTÍK z Broumova - ADOPTOVANÝ

17.01.2021 11:08 |  Našli domov |  21.10.2018 |  963x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

cca 7 let

Plemeno

kříženec menšího vzrůstu

Město, ve kterém se zvíře nachází

Broumov

Otík už v útulku byl. Tenkrát mu zemřela majitelka, ale brzy našel nový domov, protože to byl malý, milý, mazlivý, přátelský pejsek. Po 4 měsících se vrátil z adopce, bez jediného slova vysvětlení od „majitelů“, ale nebyl to už ten „náš Otík“. Vrátil se nám pejsek zanedbaný, psychicky nevyrovnaný, občas cenící zuby.

Otík není zlý, není agresívní. Ano, občas si zavrčí, občas se ožene. Jednou vyběhne z kotce veselý, nechá se hladit, jindy si zavrčí pod fousy, už když se mu dává vodítko a při hlazení se třeba i ožene. Někdy jde na procházku na pár minut, někdy si venku šmajdá hodinu. Prostě jednou tak, podruhé onak. Nevíme proč to tak je, co je spouštěčem jeho zloby, ale myslíme si, že Otík se něčeho bojí, při určité situaci se mu vybaví nějaká špatná zkušenost a brání se, vrčením varuje. Manipulace asi nebude to, co by Otík nyní vyhledával, ale i to by se třeba trpělivým přístupem páníčka změnilo.

Otík není pro každého. Rozhodně nemůže jít do rodiny s dětmi. Určitě by se hodil k někomu, kdo se nezalekne jeho nevyzpytatelné povahy, k někomu, kdo bude opravdu hodně trpělivý a ukáže Otíkovi, že se nemusí bát. Pak by snad Otík zase lidem věřil a odhodil by tu masku zlého pejska, kterou nyní nosí.

Otík je zdravý, očkovaný, kastrovaný.


Městský útulek Broumov.

Jana Slováková 721 543 498

Kontakt

Jana Slováková 721 543 498
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací