Kocourek TOBÍK - ADOPTOVANÝ

2.05.2021 23:00 |  Našli domov |  3.03.2021 |  717x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

9 měsíců

Plemeno

mix

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
"Tak se jdu představit, zdravím všechny kočičí milovníky. Jsem předoucí klubíčko, mazel a hlavně milovník výšek, teta mi říká Tobík. Narodil jsem se  1.června jako nechtěné kotě a dostal jsem se v pár měsících k tetám do Dočasek. Nejdřív jsem se schovával a tak moc dobře, že mě třeba pár dnů ani doma neviděli. Ale pak jsem zjistil, že mi nic nehrozí a začal jsem se osmělovat. Teď mám úplně nejradši ty nejvyšší místa v dočasce a jsem schopný celý den jen pozorovat co se doma děje. Momentálně je mi 9 měsíců a jsem krásný kluk k zamilování. Jsem bílo-mourovatý kluk, který chce dost času na seznámeni s prostředím. Pokud nemáte kuchyňskou linku až do stropu, jistě mě tam najdete asi nejčastěji.  Ale nebojte, chodím se dolu i pohladit a najíst ,či na wc. Budu strašně rád, když mi doma uděláte místečko či místečka někde vysoko, které budou jen moje. To vás fakt budu milovat. Jsem čistotný kluk, který jen nadevše miluje výšky a potřebuje dost času na aklimatizaci.  Tak pokud vám nevadí moje horolezecké schopnosti, máte dostatek pochopení pro bojácnou dušičku, tak jsem váš  Budu se těšit, váš Tobík“  Náš Tobík je zdravý, čistotný 9.měsíční kocourek, zvykléý na kočičky i větší děti. Určitě by mu nebylo dobře jako jedináčkovi, je zvyklý na společnost a sám by si neměl s kým hrát. Zvládne i hodného pejska, po klidném seznámeni. I když vyhledává výšky, kde může být sám, bez lidí, je moc rád, že ho tam navštěvují ostatní kocourci.
Tobík je hodný, socializovaný, naučený na kočičí WC, nejraději má klid na pozorování domácího dění. Určitě chce dostatek času na aklimatizaci a na to, aby se přišel pohladit či pomazlit. Je velmi opatrný a tak si rád zaleze kamkoliv vysoko pozoruje co se kde děje. První dny v dočasce bydlel třeba v koupelně ve vaně, jeho schovávací techniky jsou úžasné , ale vždy se pak přijde pohladit. Zatím to není chovací typ, ale mazel je a rád přijde pro pohlazení.  Tobík je odčervený, komplet očkovaný a kastrovaný. Bude z něj po aklimatizaci úžasný mazlík, andílek a miláček pro kočičí milovníky z lidské říše. Není určen k adopci na ven, kde by nesměl být doma s lidmi, pouze jako rodinný mazlíček, žijící s lidmi v bytě nebo domě s bezpečným výběhem.
Našeho „horolezce “ můžete navštívit na Praze 4-Budějovická, po domluvě s dočaskářkou Lenkou. Podmínkou adopce je minimálně jedna seznamovací návštěva, podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku.  V případě zájmu pište informace o sobě na email: martina.svojsova@seznam.cz nebo volejte na tel. 724 944 997 (pokud se nedovoláte, jsme v práci  tak napište sms) Prosíme pouze vážní zájemci, nepůjčujeme naše svěřence na zkoušku, nedáváme je na první návštěvě (poctivě vybíráme ze všech zájemců, kteří přijdou) a ani do podmínek, které se neshodují s našimi a Tobíkovými požadavky.

Kontakt

724944997
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací